Meny
Dag | Lunch | Alternativ |
---|---|---|
Mån | Majskaka "Sombrero" med tomat och gräddfil | Prinskorv "Brunch Edition" med äggröra och baked beans |
Tis | Aubergine "Greque" med fetaost och vitlök | Sejfilé "Tapenade" med kapris och basilika |
Ons | Buffé "Best Of The Rest" med blandade läckerheter | |
Tor | Grönsaksgryta "Ratatouille" med potatis och getostgratäng | Fläskkarré "Drottninggatan 89" med bönor och grillad paprika |
Fre | Ärtjärpe "Kebab Spice" med Klyftpotatis och TEG-Dressing | Kyckling "Gyros" med klyftpotatis och TEG-Dressing |
Bistro Bentley
Tobias Bentley tillsammans med sina fantastiska medarbetare i köket bjuder på god mat varje dag i Täby Enskildas Bistro Bentley!
Många recept från Bistro Bentley finns i Täby Enskildas tre böcker:
- Kultur och koriander, en tanke- och kokbok om utvecklingens umami (2019)
- Täby Enskildas nya kokbok, Passion för skolmat (2014)
- Täby Enskildas kokbok, Riktigt bra skolmat (2010) – slutsåld
Böckerna finns till försäljning i receptionen på Täby Enskilda Gymnasium eller via telefon/e-post. Kostnad 150 kr exklusive frakt.
I media
- Skolmaten eleverna tycker är toppen – Kultursmakarna (2015-02-05)
- Artikel i SvD (Resor&Mat) (2014-03-02)
- P4 Radio Stockholm – Förmiddag (2014-02-26)
- Om skolmat i Mitt i – Täby (2014-02-11)
- Skolmathjälte från Grill (2011-02-11)
- Bloggen Äkta vara (2010-12-08)
- Om Tobias och skolmat i Mitt i Täby (2010-12-08)
- ABC (regionala nyheterna) – Stjärnkock lyfte skolmaten (2010-12-07)
- P4 Radio Stockholm – Äntligen onsdag (2010-12-01)

